Portfolio

Campari

Refurbishment of Campari S.p.A. offices in Cuneo

Site

Canale d'Alba, Cuneo

Design

2017

Area

1800 sqm

The main purpose of the project was to create a new strong and well-coordinated corporate image. A renewed image for one of the main Italian industries. The project consisted in a restyling of the interiors focused on the use of color: bright red colored reception, corridors and common spaces are linked to the floors painted in different shades of grey, to underline the sense of belonging and corporate identity.
The offices are characterized by a linear design, movable partitions with horizontal staves, floors in PVC material, glass doors to give transparency, minimal and technological line for furniture and lamps. All these elements will produce high quality standards for elegant and functional offices giving a clear and successful corporate image

Back to portfolio